Τάσεις: Μακριές φούστες!!!





Είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης, είναι αέρινη και πολύ girly!

Οι μακριές φούστες κυριαρχούν στους δρόμους και τις βιτρίνες και μας ξεσηκώνουν θυμίζοντας ότι το καλοκαιράκι είναι... just around the corner!


Προσωπικά φοράω μακριές φούστες εδώ και μερικά χρόνια. Τις βρίσκω casual, δροσερές κι ένα τέλειο κομμάτι για αυθεντικά boho looks.

Οι φετινές, όμως, μακριές φούστες έρχονται να προσθέσουν και το στοιχείο του formal στο ντυσίμό μας. Μπορεί να είναι ασύμμετρες, να έχουν κοψίματα, να είναι see-through, floral, με δαντελένιες λεπτομέρειες κ.ά.

Οι celebrities τις αγαπούν, αλλά εσύ δεν ξέρεις πως να τις φορέσεις; Σου έχω ιδέες, αλλά και προτάσεις για το που να βρεις τις ωραιότερες οικονομικές, αλλά και πιο "τσιμπημένες" μακριές φούστες.














Όσον αφορά τα παπούτσια, όπως είναι λογικό, όλα ταιριάζουν, μιας και όλα ελάχιστα φαίνονται! Σανδάλια, για περισσότερο boho στυλ και μπαλαρίνες ή γόβες για preppy look είναι τα ιδανικά.

Όσον αφορά το top, αν η φούστα είναι "επίσημη" η ιδανική επιλογή είναι ένα μακό t-shirt ή tank top που θα εξομαλύνει, κατά ένα τρόπο, το look.

Αξεσουάρ όπως oversized τσάντα και κοσμήματα, απλώς επιβάλλονται!

Η&Μ, 19,95
Forever 21, 21,75
Mango, 29,99
Promod, 34,95
Zara, 35,95
Esprit, 39,95

TOI & MOI, 49,90
Mango, 59,99
Massimo Dutti, 85,95



Zacharoto
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr