Κολλαγόνο για λαμπερό δέρμα


Κολλαγόνο για λαμπερό δέρμα
Το κολλαγόνο είναι μία αδιάλυτη, ινώδης πρωτεΐνη και αποτελεί το βασικότερο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Παίζει μάλιστα τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος, γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων, των αρθρώσεων και των οστών.
Ωστόσο, από την ηλικία των 25 χρόνων κι έπειτα, τα επίπεδα του κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά, με ρυθμό περίπου κατά 1,5% ετησίως. Μάλιστα, οι γυναίκες χάνουν κολλαγόνο με πιο γοργό ρυθμό από τους άντρες κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης. Η μείωση της ποσότητας του διαθέσιμου κολλαγόνου έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα και στη φυσική μας κατάσταση. Συνέπεια αυτής της έλλειψης κολλαγόνου είναι συχνά η εμφάνιση κούρασης, οι πόνοι και η γενικότερη μείωση της φυσικής απόδοσης. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να εξασφαλίσεις στον οργανισμό σου την απαραίτητη ποσότητα κολλαγόνου; Δυστυχώς, το κολλαγόνο δεν μπορούμε να το λάβουμε από το φαγητό, συνεπώς η χορήγησή του στον οργανισμό μέσω συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη. Για την υγεία της επιδερμίδας σου, 10 g υδροδιαλυτού κολλαγόνου την ημέρα... 
Ενισχύουν την υγεία του δέρματος και της επιδερμίδας, καθώς η σύνθεσή του αυξάνει την πυκνότητα των ινών και των ινοβλαστών. Φαίνεται ότι τα πεπτίδια του πόσιμου κολλαγόνου έχουν ιδιότητες που επιδρούν θετικά στην ανάπτυξη των ινοβλαστών, βελτιώνοντας την υγρασία, την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τα νύχια και τα μαλλιά.
Συμβάλλουν στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας, καθώς όσο περισσότερο κολλαγόνο διαθέτει ο οργανισμός τόσο περισσότερες καύσεις κάνει.
Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου σου. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην αντιγήρανση.
Πηγη: http://www.myself.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr