Τι στυλ κοσμημάτων μου ταιριάζει;


Ωστόσο, εδώ είναι μερικές οδηγίες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη:


Τι στυλ σκουλαρίκι μου ταιριάζει;

Το σχήμα  του προσώπου και το στυλ μαλλιών επηρεάζει αυτό που σας ταιριάζει.
- Ένα ζευγάρι από μεγάλα σκουλαρίκια θα επισκιάσουν ένα τριγωνικό πρόσωπο
- Ομοίως, τα υπερβολικά μεγάλα σκουλαρίκια σε συνδυασμό με ένα κοντό κούρεμα θα δείχνουν ασύμμετρα.
- Τα μακριά μαλλιά μπορεί να κρύψουν ένα διακριτικό σκουλαρίκι, οπότε σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται κάτι πιο εντυπωσιακό
- Ένας μακρύς λαιμός μπορεί να αναδείξει τα κρεμαστά σκουλαρίκια-«πολυέλαιους»,  αλλά αυτό το στυλ θα τονίσει αρνητικά ένα κοντό λαιμό. Εάν δεν είστε κύκνος, επιλέξτε μια ένα διακριτικό σκουλαρίκι-«δάκρυ».
- Εξετάστε το κολιέ που έχετε επιλέξει και ισορροπήστε με τοσκουλαρίκι. Ένα πολύπλοκο χρωματιστό κολιέ απαιτεί έναμίνιμαλ σκουλαρίκι. Εάν δεν φοράτε κολιέ, τα σκουλαρίκια μπορεί να είναι το επίκεντρο.

Πόσα κοσμήματα πρέπει να φοράω;

- Αν φοράτε ένα εκδηλωτικό περιδέραιο - κάτι μεγάλο και τολμηρό – φροντίστε να έχετε διακριτικά σκουλαρίκια. Διαφορετικά, το κεφάλι σας και οι ώμοι σας βρίσκονται σε κίνδυνο να μοιάζουν με ένα υπερβολικά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Να θυμάστε ότι τα κοσμήματα είναι ένα αξεσουάρ και δεν θα πρέπει να μας καταβάλλουν.
- Ομοίως, σκεφτείτε προσεκτικά τα χέρια σας. Πολλά δαχτυλίδια παρόμοιου τύπου που φοριούνται μαζί μπορούν να δημιουργήσουν κάποιο συγκεκριμένο «look». Ωστόσο, ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι έχει ανάγκη από χώρο και δεν απαιτείται συνοδεία.
- Αποφύγετε την υπερβολικά συντονισμένη εμφάνιση. Εάν έχετε το αντίστοιχο κολιέ, σκουλαρίκια, καρφίτσα, βραχιόλι και δαχτυλίδι δεν χρειάζεται να τα φοράτε όλα μαζί. Να είναι επιλεκτικοί και να σκέφτεστε τι ταιριάζει με  τα ρούχα σας.

 Πηγή: http://www.tokosmima.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr