Οι τάσεις της μόδας φθινόπωρο-χειμώνας 2012-2013


μόδα,2012,2013,φθινόπωρο,χειμώνας
φώτο από:CoordiNuna_Kai
Οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 -2013 περιλαμβάνουν πολλά και διάφορα σχέδια και χρώματα τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι "δύσκολες" γυναίκες όλο και κάτι θα βρουν που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τα γούστα τους. Η μόδα περιλαμβάνει εντυπωσιακά φορέματα, σέξι "fit" παντελόνια, σχέδια μπαρόκ, ρούχα με νεανικό στιλ, διάφορα μοτίβα και στάμπες, και υπέροχα πανωφόρια. Εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικόΔυναμική Γυναίκα συγκεντρώσαμε τις τελευταίες τάσεις τις μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 - 2013. Ας τις δούμε λοιπόν:



μόδα,φθινόπωρο,χειμώνας,2012,2013,μοτίβα,στάμπες
φώτο από:Fashionista
Τάση της μόδας νούμερο 1: Συνολάκια με διάφορα μοτίβα
Αν κρίνουμε από τα σχέδια και τις δημιουργίες των οίκων μόδας τόσο του εξωτερικού όσο και στην Ελλάδα, τότε αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα συνολάκια με διάφορα μοτίβα έχουν την τιμητική τους. Ένα από χαρακτηριστικά αυτής  της σεζόν (φθινόπωρο - χειμώνας 2012- 2013) είναι ότι τα μοτίβα στα συνολάκια έχουν πολλές φορές έντονες στάμπες ή σχεδιάκια, ενώ άλλες φορές θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν φωτεινά χρώματα. γενικά τα περισσότερα ρούχα αυτής της κατηγορίας έχουν σκοπό να τραβήξουν τα βλέμματα.




μόδα,2012,2013,φθινόπωρο,χειμώνας,ανατολίτικα
 από:Dance Photographer - Brendan Lally
Τάση της μόδας νούμερο 2: Ρούχα με ανατολίτικη αύρα
Τα ανατολίτικα ρούχα με τα πολυτελή υφάσματα και τη μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες πάντα τραβούσαν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί σχεδιαστές μόδας της "δύσης" έχουν συμπεριλάβει στα σχέδιά τους ρούχα με ανατολίτικο στιλ. Άλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει να φοράει ρούχα φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και άψογα ραμμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια; Οι Ανατολίτισσες φορώντας τα ρούχα αυτά, έχουν καταφέρει να είναι πολύ σαγηνευτικές χωρίς όμως να είναι προκλητικές.





μόδα,2012,2013,φθινόπωρο,χειμώνας,δερμάτινα
φώτο από:carbonated
Τάση της μόδας νούμερο 3: Δερμάτινα
Τα δερμάτινα είναι πάντα στη μόδα. Για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 -2013, οι σχεδιαστές έχουν δώσει έμφαση στα παλτά και στις φούστες δημιουργώντας ένα αρκετά σέξι στιλ. Μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις μόνο δερμάτινο παλτό, μόνο δερμάτινη φούστα ή και να τα συνδυάσεις. Υπάρχουν πολλά και διάφορα καταπληκτικά είδη δέρματος και χρώματα που μπορούν κυριολεκτικά να σου δώσουν ένα μοναδικό στιλ.




μόδα,2012,2013,φθινόπωρο,χειμώνας,υπερμεγέθη
φώτο από:Ladywolf Vintage
Τάση της μόδας νούμερο 4: Υπερμεγέθη
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν τον κανόνα ότι ένα ρούχο είναι κατάλληλο για αυτές μόνο όταν το νούμερο τις ταιριάζει απόλυτα. Για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 -2013 όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι όπως φαίνεται, τα oversized ρούχα καταλαμβάνουν μια καλή θέση στο χώρο της μόδας. Τα oversized παλτά και παντελόνια, οι χαλαρές μπλούζες και γενικότερα τα φαρδιά ρούχα θα έχουν την τιμητική τους.



μόδα,2012,2013,παντελόνια
φώτο από:stilettobootlover_83
Τάση της μόδας νούμερο 5: slim fit παντελόνια
Τα slim-fit παντελόνια δεν είναι κάτι καινούριο, οπότε οι περισσότερες γυναίκες ίσως έχουν στην ντουλάπα τους μερικά. Όπως φαίνεται, αυτή τη σεζόν, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και ίσως χρειαστεί να αγοράσετε και κανένα ακόμα διότι τα παντελόνια αυτά είναι στη μόδα.






μόδα,2012,2013,φθινόπωρο,χειμώνας,πλεκτά
φώτο από:qusic
Τάση της μόδας νούμερο 6: Πλεκτά
Τα πλεκτά πουλόβερ, οι ζακέτες και τα φορέματα είναι μία από τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 2013. Εκτός αυτού, τα ρούχα αυτά βοηθάνε την γυναίκα να διατηρήσει την κομψότητά της και την ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μήκη.
 
 
 
 
 
 
 



πηγές:
http://www.dynamikhgynaika.gr/
http://www.millionlooks.com/trends/outfits-trends/fall-winter-2012-2013-fashion-trends/
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr