Maxi is trend for S/S 2012


φώτο από:r0bm867


Η μόδα είναι κάτι που μεταβάλλεται κάθε χρονιά. Τα πιο hot must αυτής της σεζόν είναι το maxi. Γι' αυτό και εμείς στο blog "Δυναμικη Γυναικα" σου προτείνουμε πώς να τα φορέσεις.








φώτο από:greenplasticamy
1. Κύριο για τα maxi dress/skirts είναι να τα φοράμε με wedges (πλατφόρμες) ή με flat σανδάλι αλλά και σαγιονάρα για πιο casual look.

2. Επίσης πρέπει να ξέρουμε για τα maxi ότι πρέπει να σταματήσουμε να τα συνδυάζουμε με hippie συνδυασμούς γιατί καταντάει βαρετό.


φώτο από:vintspiration
3. Τα maxi πρέπει να είναι αέρινα και να μην τα υπερφορτώνουμε με πολλά μπιχλιμπίδια μόνο και μόνο για να ζήσουμε το όνειρο σαν πριγκίπισσες.

4. Τα maxi πηγαίνουν σε όλες τους σωματότυπους, άλλα πρέπει να τα φοράμε με προσοχή.π.χ. Πολύ φαρδιά τοπ και φουσκωμένα μανίκια, που σε συνδυασμό με τη μακριά φούστα έχουν την τάση να κρύβουν το κορμί πίσω από υπερβολική ποσότητα. 

5. Αν είσαι πάνω από 1.70 και ζυγίζεις λιγότερο από 55 κιλά, το να φοράς maxi είναι μάλλον κάτι που δεν δημιουργεί κανένα θέμα.Αν είσαι όμως πιο παχουλή με πιασίματα θα μπορούσες να φορέσεις maxi με κάποιο σκίσιμο και απαραίτητα πλατφόρμες (wedges).

φώτο από:Tarnishedrose

6. Έκτος από τα φλατ σανδάλια και τα wedges, υπάρχουν και κάποια τακούνια που μπορείς να φορέσεις. Είναι οπωσδήποτε chunky και συνοδεύονται μπροστά από πλατφόρμα. Για πιο μακριά πόδια, διάλεξε κάτι strappy σε nude ή γήινη απόχρωση. 




    πηγή: Maxi is trend for S/S 2012 ~ Δυναμική Γυναίκα 
    Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr