Κοντά μαλλιά: ιδέες για χτενίσματα


Κοντά μαλλιά: Ιδέες για χτενίσματα
Το σημαντικότερο στοιχείο στο hairstyling είναι το σωστό και πετυχημένο κούρεμα. Πώς όμως μπορείτε να χτενίζετε τα κοντά σας μαλλιά κάθε μέρα;
Πάρτε μερικές ιδέες από τις σταρ του Hollywood και υιοθετήστε το στυλ που σας ταιριάζει.





Evan Rachel Wood
Κοντά μαλλιά: Ιδέες για χτενίσματα
Το κομψό στυλ της Wood είναι ένας υπέροχος τρόπος να χτενιστείτε αν βρίσκεστε σε φάση μεταξύ δύο κουρεμάτων, αν δηλαδή έχουν μεν μακρύνει τα μαλλιά σας αλλά όχι αρκετά ώστε να πάτε πάλι στο κομμωτήριο. Αν και πολλοί συνδέουν τα hair twists με τα 90’s, διατηρήστε την εμφάνισή σας μοντέρνα, εφαρμόζοντας μία κρέμα χτενίσματος που θα δώσει σχήμα στα twists και δημιουργήστε την εντύπωση αντικατοπτρισμού στα τελειώματα.
Emma Watson
Κοντά μαλλιά: Ιδέες για χτενίσματα
Το γραφικό στυλ της Watson ταιριάζει καλύτερα με άψογα ισιωμένα μαλλιά, γι’ αυτό λοιπόν περάστε τις τούφες σας πρώτα με ένα σίδερο ισιώματος και στη συνέχεια απλώστε ένα styling τζελ σε όλο το μήκος της τρίχας. Απλά να είστε προσεκτικές ώστε να μη χρησιμοποιήσετε πολύ μεγάλη ποσότητα από το τζελ, μία μέτρια ποσότητα ή λιγότερη είναι αρκετή και εξαρτάται από το πόσο χοντρές είναι οι τρίχες σας.
Rooney Mara
Κοντά μαλλιά: Ιδέες για χτενίσματα
Αν νομίζετε ότι τα κοντά μαλλιά δεν μπορούν να πιαστούν αλογοουρά κάνετε λάθος! Συγκεντρώστε τις τούφες σας πίσω και χαμηλά στο σβέρκο σας, οι πιο ψηλές αλογοουρές δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικές. Στερεώστε τις τουφίτσες που περισσεύουν με κομψά τσιμπιδάκια ή εφαρμόστε λίγη λακ.
Olivia Palermo
Κοντά μαλλιά: Ιδέες για χτενίσματα
Όλα έχουν να κάνουν με τις ατέλειες! Μην ανησυχείτε αν μικρές τουφίτσες προεξέχουν από την πλεξούδα σας, το σεξαπίλ κρύβεται στην ανέμελη αναμαλλιασμένη εμφάνιση!


Διαβάστε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/06/konta-mallia-idees-gia-xtenismata/#ixzz1z21IaUuY
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr